Problematyka w projektowaniu kuchni - hotele, restauracje, stołówki, bary
OP/0014/War/2018

Problematyka w projektowaniu technologii kuchennych: omówienie, przykłady zmian projektowych

2019-01-29

15:30 - 15:45

Rejestracja uczestników - ciepły posiłek

16:00 - 17:15

Panel I

  1. Prezentacja Fabryki,
  2. Wybrane realizacje i referencje,
  3. Idea projektowania technologii kuchni,
  4. Problematyka w projektowaniu technologii kuchennych:
    • omówienie
    • przykłady zmian projektowych

17:15 - 17:30

Przerwa kawowa - poczęstunek

17:30 - 19:00

Panel II

  1. Rozwiązania sprzętowe dot. wentylacji w profesjonalnych kuchniach,
  2. Zbiór doświadczeń w projektowaniu technologii kuchni,
  3. Swiatowe trendy w rozwiązaniach dla obiektów branży HoReCa,
  4. Zakres usług projektowo-doradczych GORT,
  5. Zasady współpracy z biurami projektowymi.
Prowadzący
Miejsce
Restauracja&Pub Szpitalna 13
Szpitalna 13
Opole
Forma
Stacjonarne
Kontakt do organizatora

61 855-08-46
opolska@izbaarchitektow.pl

Cel
Poznanie najnowszych trendów w projektowaniu technologii kuchni
Organizatorzy

Główny organizator: GORT



www.gort.pl

Aby zarejestrować się na szkolenie, musisz się zalogować!