nr szkolenia: OP/0014/War/2018
- Rozpoczęcie:
- 2019-01-29 o godzinie 15:30
- Forma:
- Stacjonarne
- Miejsce:
-
Restauracja&Pub Szpitalna 13
Szpitalna 13
Opole
- Kontakt do organizatora:
- 61 855-08-46
opolska@izbaarchitektow.pl
- Pozostało miejsc:
- 26 z 40
- Czas trwania szkolenia:
- 3 godz.
Problematyka w projektowaniu kuchni - hotele, restauracje, stołówki, bary
OP/0014/War/2018
Problematyka w projektowaniu technologii kuchennych: omówienie, przykłady zmian projektowych2019-01-29
15:30 - 15:45
Rejestracja uczestników - ciepły posiłek
16:00 - 17:15
Panel I
- Prezentacja Fabryki,
- Wybrane realizacje i referencje,
- Idea projektowania technologii kuchni,
- Problematyka w projektowaniu technologii kuchennych:
- omówienie
- przykłady zmian projektowych
17:15 - 17:30
Przerwa kawowa - poczęstunek
17:30 - 19:00
Panel II
- Rozwiązania sprzętowe dot. wentylacji w profesjonalnych kuchniach,
- Zbiór doświadczeń w projektowaniu technologii kuchni,
- Swiatowe trendy w rozwiązaniach dla obiektów branży HoReCa,
- Zakres usług projektowo-doradczych GORT,
- Zasady współpracy z biurami projektowymi.
Prowadzący
Miejsce
Restauracja&Pub Szpitalna 13Szpitalna 13
Opole
Forma
StacjonarneKontakt do organizatora
61 855-08-46
opolska@izbaarchitektow.pl
Cel
Poznanie najnowszych trendów w projektowaniu technologii kuchniOrganizatorzy
Główny organizator: GORT
www.gort.pl
Aby zarejestrować się na szkolenie, musisz się
zalogować!