nr szkolenia: OP/0018/War/2019
- Rozpoczęcie:
- 2019-10-15 o godzinie 15:30
- Forma:
- Stacjonarne
- Miejsce:
-
Restauracja&Pub Szpitalna 13
Szpitalna 13
Opole
- Kontakt do organizatora:
- 61 855-08-46
opolska@izbaarchitektow.pl
- Pozostało miejsc:
- 13 z 40
- Czas trwania szkolenia:
- 3 godz.
Wymagania sanitarnohigieniczne i bhp obiektów hotelowych
OP/0018/War/2019
Wymagania sanitarnohigieniczne i bhp obiektów hotelowych2019-10-15
15:30 - 15:45
Rejestracja uczestników - ciepły posiłek
16:00 - 17:15
Panel I
- Warunki techniczne i ogólne przepisy BHP, w zakresie wymaganej wysokości, zagłębienia poziomu podłogi względem otaczającego terenu, dostępu do światła dziennego;
- Wymagania dla stałych stanowisk pracy;
17:15 - 17:30
Przerwa kawowa - poczęstunek
17:30 - 19:00
Panel II
- Wymagania dla usługi gastronomicznej realizowanej w hotelu: restauracji, kuchni śniadań, baru;
- Wymagania dla usługi odnowy biologicznej: siłownia, sauna i basen;
Prowadzący
Wojewódzka Stacja Sanitarno–Epidemiologiczna w Krakowie
Miejsce
Restauracja&Pub Szpitalna 13Szpitalna 13
Opole
Forma
StacjonarneKontakt do organizatora
61 855-08-46
opolska@izbaarchitektow.pl
Cel
W szkoleniu zostaną wykorzystane przykłady projektowe, schematy rysunkowe.
Aby zarejestrować się na szkolenie, musisz się
zalogować!