nr szkolenia: MP/0069/Std/2014
- Rozpoczęcie:
- 2014-11-17 o godzinie 15:45
- Forma:
- Stacjonarne
- Miejsce:
-
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP
ul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków
- Kontakt do organizatora:
- 12 427-26-47
malopolska@izbaarchitektow.pl
- Czas trwania szkolenia:
- 2 godz.
Szkolenie archiwalne
Wymagania sanitarno-higieniczne dla obiektów żywieniowo żywnościowych
MP/0069/Std/2014
Rozwiązania funkcjonalne konieczne do zapewnienia bezpieczeństwa konsumentów i pracowników oraz przepisy prawne związane z projektowaniem ww. obiektów.2014-11-17
15:45 - 16:00
Rejestracja uczestników
16:00 - 16:15
Obowiązujące przepisy przy projektowaniu obiektów żywieniowo żywnościowych
16:15 - 17:00
Projektowanie kiosków spożywczych małych i dużych sklepów spożywczych
17:00 - 17:45
Projektowanie punktów małej gastronomii oraz restauracji
17:45 - 18:00
Pytania i dyskusja
Prowadzący
Alina Jamka - doświadczenie zawodowe: Praca w Inspekcji Sanitarnej od 1978 r. początkowo w Terenowej / powiatowej / Stacji Sanitarnej , a od 1998 w Wojewódzkiej Stacji Sanitarnej, Rzeczoznawca sanitarnohigieniczny w zakresie bez ograniczeń, członek komisji kwalifikacyjnej kandydatów na rzeczoznawców sanitarnohigienicznych, biegły sądowy w zakresie spraw sanitarnohigienicznych / sprawdzanie i weryfikacja projektów budowlanych pod względem zachowania wymagań sanitarnohigienicznych.
Miejsce
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RPul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków
Forma
StacjonarneKontakt do organizatora
12 427-26-47
malopolska@izbaarchitektow.pl