nr szkolenia: MP/0003/War/2015
- Rozpoczęcie:
- 2015-03-09 o godzinie 15:45
- Forma:
- Stacjonarne
- Miejsce:
-
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP
ul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków
- Kontakt do organizatora:
- 12 427-26-47
malopolska@izbaarchitektow.pl
- Czas trwania szkolenia:
- 2 godz.
Rozwiązania funkcjonalno-technologiczne zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych z artykułami żywnościowymi
MP/0003/War/2015
Przepisy sanitarno-higieniczne dotyczące obiektów gastronomicznych. Podstawowe pojęcia z zakresu projektowania obiektów gastronomicznych. Schematy rozwiązań obiektów gastronomicznych wybranych obiektów.Warsztaty - rozwiązania przykładowych projektów.
2015-03-09
15:45 - 16:00
Rejestracja uczestników
16:00 - 16:30
Pojęcia podstawowe
16:30 - 17:00
Przedstawienie schematów funkcjonalno-technologicznych, omówienie przykładowych projektów
17:00 - 18:00
Warsztaty: pytania oraz dyskusja
Prowadzący
Alina Jamka - doświadczenie zawodowe: Praca w Inspekcji Sanitarnej od 1978 r. początkowo w Terenowej / powiatowej / Stacji Sanitarnej , a od 1998 w Wojewódzkiej Stacji Sanitarnej, Rzeczoznawca sanitarnohigieniczny w zakresie bez ograniczeń, członek komisji kwalifikacyjnej kandydatów na rzeczoznawców sanitarnohigienicznych, biegły sądowy w zakresie spraw sanitarnohigienicznych / sprawdzanie i weryfikacja projektów budowlanych pod względem zachowania wymagań sanitarnohigienicznych.
Ponad 20 letnie doświadczenie w projektowaniu architektonicznym i technologicznym, w tym licznych projektów gastronomicznych; Członek Małopolskiej Okręgowej Izby Architektów RP /
W 2015 prowadziła w MPOIA RP cykl szkoleń z zakresu projektowania zakładów gastronomicznych oraz służby zdrowia.
Miejsce
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RPul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków
Forma
StacjonarneKontakt do organizatora
12 427-26-47
malopolska@izbaarchitektow.pl