Powrót do archiwum

Szkolenie archiwalne

Rozwiązania funkcjonalno-technologiczne zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych z artykułami żywnościowymi
MP/0003/War/2015

Przepisy sanitarno-higieniczne dotyczące obiektów gastronomicznych. Podstawowe pojęcia z zakresu projektowania obiektów gastronomicznych. Schematy rozwiązań obiektów gastronomicznych wybranych obiektów.

Warsztaty - rozwiązania przykładowych projektów.

2015-03-09

15:45 - 16:00

Rejestracja uczestników

16:00 - 16:30

Pojęcia podstawowe

16:30 - 17:00

Przedstawienie schematów funkcjonalno-technologicznych, omówienie przykładowych projektów

17:00 - 18:00

Warsztaty: pytania oraz dyskusja

Prowadzący
Alina Jamka - doświadczenie zawodowe: Praca w Inspekcji Sanitarnej od 1978 r. początkowo w Terenowej / powiatowej / Stacji Sanitarnej , a od 1998 w Wojewódzkiej Stacji Sanitarnej, Rzeczoznawca sanitarnohigieniczny w zakresie bez ograniczeń, członek komisji kwalifikacyjnej kandydatów na rzeczoznawców sanitarnohigienicznych, biegły sądowy w zakresie spraw sanitarnohigienicznych / sprawdzanie i weryfikacja projektów budowlanych pod względem zachowania wymagań sanitarnohigienicznych.
Ponad 20 letnie doświadczenie w projektowaniu architektonicznym i technologicznym, w tym licznych projektów gastronomicznych; Członek Małopolskiej Okręgowej Izby Architektów RP /
W 2015 prowadziła w MPOIA RP cykl szkoleń z zakresu projektowania zakładów gastronomicznych oraz służby zdrowia.
Miejsce
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP
ul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków