nr szkolenia: MP/0035/Std/2017
- Rozpoczęcie:
- 2017-04-10 o godzinie 16:45
- Forma:
- Stacjonarne
- Miejsce:
-
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RP
ul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków
- Kontakt do organizatora:
- 12 427-26-47
malopolska@izbaarchitektow.pl
- Czas trwania szkolenia:
- 2 godz.
Wymagania sanitarno-higieniczne dla obiektów żywieniowo-gastronomicznych oraz miejsc obrotu artykułami spożywczymi
MP/0035/Std/2017
Praktyczne wykorzystanie znajomości przepisów sanitarnych oraz techniczno – budowlanych związanych z projektowaniem (zgodnie z wymogami sanitarno – higienicznymi) zakładów gastronomicznych i obiektów handlowych z artykułami żywnościowymi.2017-04-10
16:45 - 17:00
Rejestracja uczestników
17:00 - 17:30
Pojęcia podstawowe
17:30 - 18:00
Przedstawienie schematów funkcjonalno-technologicznych, omówienie przykładowych projektów
18:00 - 19:00
Warsztaty: omówienie przykładów, pytania oraz dyskusja
Prowadzący
Alina Jamka - doświadczenie zawodowe: Praca w Inspekcji Sanitarnej od 1978 r. początkowo w Terenowej / powiatowej / Stacji Sanitarnej , a od 1998 w Wojewódzkiej Stacji Sanitarnej, Rzeczoznawca sanitarnohigieniczny w zakresie bez ograniczeń, członek komisji kwalifikacyjnej kandydatów na rzeczoznawców sanitarnohigienicznych, biegły sądowy w zakresie spraw sanitarnohigienicznych / sprawdzanie i weryfikacja projektów budowlanych pod względem zachowania wymagań sanitarnohigienicznych.
Ponad 20 letnie doświadczenie w projektowaniu architektonicznym i technologicznym, w tym licznych projektów gastronomicznych; Członek Małopolskiej Okręgowej Izby Architektów RP /
W 2015 prowadziła w MPOIA RP cykl szkoleń z zakresu projektowania zakładów gastronomicznych oraz służby zdrowia.
Miejsce
Małopolska Okręgowa Izba Architektów RPul. Kraszewskiego 36
30-110 Kraków
Forma
StacjonarneKontakt do organizatora
12 427-26-47
malopolska@izbaarchitektow.pl