nr szkolenia: ZP/0016/Std/2021
- Rozpoczęcie:
- 2021-06-17 o godzinie 11:00
- Forma:
- Internetowe
- Miejsce:
-
Zachodniopomorska Okręgowa Izba Architektów
Jagiellońska 93/4
70-436 Szczecin
- Kontakt do organizatora:
- 91 434-74-64
zachodnio.pomorska@izbaarchitektow.pl
- Czas trwania szkolenia:
- 2 godz.
Szkolenie archiwalne
Zakład gastronomiczny vs. catering. Rozwiązania funkcjonalne i warunki sanitarnohigieniczne w obiektach użyteczności publicznej.
ZP/0016/Std/2021
Szkolenie skupiło się na przedstawieniu podstawowych pojęć z zakresu wymagań higienicznych i zdrowotnych jak również zaprezentowaniu uwarunkowań, projektowania obiektów żywieniowych (zakładów gastronomicznych).2021-06-17
11:00 - 11:45
Omówienie obowiązujących przepisów higieniczno-sanitarne dla zakładów gastronomicznych
11:45 - 12:30
Rozwiązania funkcjonalne i warunki sanitarnohigieniczna dla cateringu
12:30 - 12:45
Pytania i odpowiedzi
Prowadzący
Ukończyła Politechnikę Szczecińską w zakresie architektury oraz studia podyplomowe na Uniwersytecie Szczecińskim w zakresie zdrowia publicznego. Od 2016 r. jest rzeczoznawcą do spraw sanitarnohigienicznych. Doświadczenie zawodowe w zakresie uzgadniania dokumentacji projektowej pod względem wymagań higienicznych i zdrowotnych zdobywała od 1996 r. w Państwowej Powiatowej a następnie w Wojewódzkiej Stacji Sanitarnej. Obecnie specjalizuje się w opracowywaniu projektów technologicznych
Miejsce
Zachodniopomorska Okręgowa Izba ArchitektówJagiellońska 93/4
70-436 Szczecin
Forma
InternetoweKontakt do organizatora
91 434-74-64
zachodnio.pomorska@izbaarchitektow.pl